De full service oplossing van Cofeo : absoluut comfort

Het Full service concept is een logistieke oplossing van Cofeo die u absoluut comfort biedt voor het beheer van al uw koffieautomaten, warme drankautomaten, koude drankautomaten of snackautomaten. Alles wordt door onze teams verzorgd !

De full service van Cofeo om het beheer van uw verkoopautomaten te vergemakkelijken

Dankzij het Full Service concept zorgen de medewerkers van Cofeo voor alles. Wij plaatsen kosteloos de nieuwste generatie warme drankautomaten, koude drankautomaten en snackautomaten op strategische locaties in uw gebouwen. We plannen frequente bezoeken van onze mensen om de verkoopautomaten bij te vullen en te onderhouden, zonder dat u zelf de voorraad van de machines hoeft te checken.

De optimale levering van de consumpties wordt georganiseerd op basis van de daadwerkelijke afname in de verkoopautomaten. Wij volgen in realtime het productverbruik en de stock per automaat dankzij ons digitale telemetriesysteem. Dit systeem voor een verbruiksbeheer op afstand vertelt ons precies welke hoeveelheid werd afgenomen en welk verkoopautomaat moet worden bijgevuld met dranken of snacks.

Naast het vullen en onderhouden van de automaten, zijn onze medewerkers volledig verantwoordelijk voor het beheer van het wisselgeld. Indien u dat wenst, kunnen de apparaten ook worden uitgerust met een muntsysteem of een (contactloos) betaalsysteem zonder cash, zoals betaling met een badge, bankkaart of via een applicatie.

Ons telemetrieprogramma kan ook door u worden geconsulteerd, zodat u ook op transparante manier het verbruik, de productbeschikbaarheid en de cashflow van elke automaat kunt volgen.

Maar dat is nog niet alles, deze oplossing maakt het ook mogelijk om direct een panne op afstand te detecteren en om binnen maximaal 24 uur een technisch depannageteam ter plaatse te hebben, als we de panne niet online kunnen oplossen.

Voordelen van de full service optie bij Cofeo

Deze oplossing biedt dus veel voordelen :

  • Geen financiële investering van uw kant ;
  • De verkoopautomaten zijn nooit leeg, er is altijd voorraad ;
  • U hoeft zelf geen stock te beheren of aan te leggen ;
  • Een technische interventie in geval van een storing gebeurt vrijwel meteen ;
  • Flexibiliteit in het prijsbeleid dat we samen bepalen ;
  • Reinigings- en onderhoudsservice inbegrepen in de oplossing ;
  • Er komen geen klachten van uw gebruikers voor een machinedefect of het uit voorraad zijn van een product.

Dit garandeert u dus een volledig comfort en een maximale tijdwinst voor het beheer van verkoopautomaten. U hoeft helemaal nergens voor te zorgen en uw gebruikers profiteren optimaal van de volledige beschikbaarheid van hun favoriete drankjes of snacks!

De beloften van Cofeo bij een full service optie

Onze verplichtingen aan onze klanten worden de 3x24 genoemd :

  • 24h maximaal voor een depannage op locatie ;
  • 24h maximaal voor het beantwoorden van een contactverzoek ;
  • 24h maximaal voor de levering van uw bestelling (wanneer geen full service).

Daarnaast passen we de contactopname aan, aan uw contactvoorkeur. Hiervoor hebben we verschillende manieren ontwikkeld om een uitwisseling met de klant te organiseren: fysieke vergaderingen of vergaderingen op afstand via videoconferentie bijvoorbeeld.

25

JAREN ERVARING

1550

TEVREDEN KLANTEN

7

ACTIEVE EN RESPONSIEVE ADVISEURS

Laatste blogpost

Word lid van onze club

Wij nodigen u uit om lid te worden van onze privéclub om te kunnen genieten van nieuwigheden, exclusieve promoties of unieke kansen.

Het internationaal landnummer is verplicht. (bv.: +32(474)12-34-56)

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = verplicht veld)

De beoordelingen van onze klanten

4.75/5
(16 beoordeling)

De evaluaties worden beheerd door E-net Business tools

Certification e-net

Je suis un consommateur régulier du cappuc... bekijk meer Je suis un consommateur régulier du cappuccino noisette proposé par les distributeurs Cofeo, j'aimerais prolonger le plaisir à la maison. On veut la recette ! zie minder

Hugo

5/5

Bravo au service technique pour l'installa... bekijk meer Bravo au service technique pour l'installation des distributeurs dans notre école, tout s'est bien passé et les élèves sont ravis zie minder

Marie Christine

5/5

Merci à Cofeo pour ce dépannage rapide en ... bekijk meer Merci à Cofeo pour ce dépannage rapide en période de rush pour nous. Nous ne pensions plus pouvoir disposer de machine à café dans un délai si court. zie minder

Marc

5/5

J'ai en tous cas été très agréablement sur... bekijk meer J'ai en tous cas été très agréablement surprise par votre service après-vente. Vous avez été d'une efficacité et d'un professionnalisme impressionnant ! J'accorde déjà beaucoup d'importance au fait que vous proposez du café bio et Fairtrade (dans la vie de tous les jours j'essaie de ne boire que du café bio, connaissant les ravages écologiques que peuvent faire les plantations de café traditionnels). Je trouve votre initiative de café bio en machine géniale mais en plus de ça votre Service technique était au top. zie minder

Juliette

5/5

Een unieke ervaring

We doen er alles aan om u een veilige en persoonlijke navigatie te bieden. Hiervoor gebruiken wij cookies om u aanbiedingen te doen die zijn afgestemd op uw interessegebieden, om anoniem statistische gegevens te verzamelen en om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.