Het Cofeo team

Ons team bestaat uit 75 medewerkers die passie hebben voor het vak en vooral passie voor de klant. Gezelligheid is een sleutelwoord bij Cofeo en dat merken de meeste van onze klanten.

Getuigenissen van onze medewerkers

Ontdek enkele getuigenissen en foto's van onze medewerkers op de werkvloer:

 • Stefy

  Stefy

  Waarom heb je voor Cofeo gekozen als werkgever?

  Een aantrekkelijk jobaanbod met een carrièreplan en een verantwoordelijke positie.

  Vanaf het eerste sollicitatiegesprek voelde ik een zeer goede bedrijfsdynamiek, net als de menselijke kant ervan.

  Wat vind je leuk, aan je werk bij Cofeo?

  Ik hou van de diversiteit van het werk, en het dagelijks leren dat erbij hoort. Cofeo biedt een goed gestructureerde interne opleiding aan.

  Ik heb een jong en dynamisch team ontdekt met een teamgeest. Ik werk graag voor prestigieuze klanten.

  Wat maakt het verschil bij Cofeo ?

  De menselijke kant en de onderlinge ondersteuning tussen de collega's. De sfeer is warm en familiaal. Een groeiend bedrijf in een vernieuwende sector. Een zeer menselijke directeur, die altijd een luisterend oor heeft, beschikbaar is en positief is ingesteld.

Cofeo : een team van enthousiastelingen met bewezen expertise

We willen van het begin tot het eind de volledige controle hebben over ons kwaliteitsproces. We besteden daarom geen enkele taak uit die verband houdt met onze directe activiteit. Zo is de technische dienst die ter plaatse ingrijpt bij pannes volledig geïntegreerd in het bedrijf en bestaat voor 100% uit medewerkers die allemaal permanent worden bijgeschoold.

De mensen in de werkplaats voor de voorbereidingen en het onderhoud, de chauffeurs, de stockbeheerders, het zijn allemaal integrale medewerkers van Cofeo.

Een ander belangrijk feit is bijvoorbeeld dat onze verkoopadviseurs en key account managers stuk voor stuk expertise hebben met een hoge toegevoegde waarde in het managen van de projecten van onze klanten.

Het management van Cofeo is trots op zijn team en weet dat het kan rekenen op solide waarden om de steeds groeiende klantenkring tevreden te stellen!

25

JAREN ERVARING

1550

TEVREDEN KLANTEN

7

ACTIEVE EN RESPONSIEVE ADVISEURS

Laatste blogpost

Word lid van onze club

Wij nodigen u uit om lid te worden van onze privéclub om te kunnen genieten van nieuwigheden, exclusieve promoties of unieke kansen.

Het internationaal landnummer is verplicht. (bv.: +32(474)12-34-56)

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = verplicht veld)

De beoordelingen van onze klanten

4.75/5
(16 beoordeling)

De evaluaties worden beheerd door E-net Business tools

Certification e-net

Je suis un consommateur régulier du cappuc... bekijk meer Je suis un consommateur régulier du cappuccino noisette proposé par les distributeurs Cofeo, j'aimerais prolonger le plaisir à la maison. On veut la recette ! zie minder

Hugo

5/5

Bravo au service technique pour l'installa... bekijk meer Bravo au service technique pour l'installation des distributeurs dans notre école, tout s'est bien passé et les élèves sont ravis zie minder

Marie Christine

5/5

Merci à Cofeo pour ce dépannage rapide en ... bekijk meer Merci à Cofeo pour ce dépannage rapide en période de rush pour nous. Nous ne pensions plus pouvoir disposer de machine à café dans un délai si court. zie minder

Marc

5/5

J'ai en tous cas été très agréablement sur... bekijk meer J'ai en tous cas été très agréablement surprise par votre service après-vente. Vous avez été d'une efficacité et d'un professionnalisme impressionnant ! J'accorde déjà beaucoup d'importance au fait que vous proposez du café bio et Fairtrade (dans la vie de tous les jours j'essaie de ne boire que du café bio, connaissant les ravages écologiques que peuvent faire les plantations de café traditionnels). Je trouve votre initiative de café bio en machine géniale mais en plus de ça votre Service technique était au top. zie minder

Juliette

5/5

Een unieke ervaring

We doen er alles aan om u een veilige en persoonlijke navigatie te bieden. Hiervoor gebruiken wij cookies om u aanbiedingen te doen die zijn afgestemd op uw interessegebieden, om anoniem statistische gegevens te verzamelen en om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.