Verhuur

Heeft u interesse om een verkoopautomaat te huren in Vlaanderen of Brussel? Ontdek alle voordelen van onze "verhuur" formule!

Een verkoopautomaat huren bij Cofeo levert u veel voordelen op :

  • Een opvolggarantie : Vanaf het eerste contact tot de installatie en gedurende uw hele samenwerking met Cofeo, stellen wij alles in het werk om u een persoonlijke opvolging te garanderen, aangepast aan elke situatie. Onze kantoren zijn geopend en/of telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.
  • Regelmatig onderhoud : Wanneer u huurt, zorgt Cofeo voor het onderhoud van alle machines die u ter beschikking worden gesteld. Eén keer per jaar organiseert ons team samen met u, afhankelijk van uw beschikbaarheid, een gesprek met één van onze technici om te controleren of uw automaten nog altijd even efficiënt zijn. Dit is een garantie voor een goede werking.
  • Een grote verscheidenheid aan consumpties : Het huren van een verkoopautomaat geeft u inderdaad de vrijheid om zelf te beheren wat u in uw automaat aanbiedt, afhankelijk van de vraag, uw wensen en de tijd van het jaar. Cofeo levert ook warme en koude dranken en klassieke of BIO zoete en hartige snacks. Ons team neemt al uw bestellingen op via telefoon, per e-mail of via onze e-shop! ➡ Kom een blik werpen

Wanneer u huurt, kunt u ook genieten van een onderhoudscontract dat is inbegrepen in de huurprijs. U geniet dan van hulp van onze technische dienst door ons te bellen of door per e-mail contact met ons op te nemen. In geval van een panne zal ons technisch team zo snel mogelijk tussenkomen.

Het +punt: huurder worden vereist geen initiële financiële investering !

Heeft u interesse in het huren van een verkoopautomaat of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of per telefoon, wij beantwoorden graag al uw vragen.

25

JAREN ERVARING

1550

TEVREDEN KLANTEN

7

ACTIEVE EN RESPONSIEVE ADVISEURS

Laatste blogpost

Word lid van onze club

Wij nodigen u uit om lid te worden van onze privéclub om te kunnen genieten van nieuwigheden, exclusieve promoties of unieke kansen.

Het internationaal landnummer is verplicht. (bv.: +32(474)12-34-56)

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = verplicht veld)

De beoordelingen van onze klanten

4.73/5
(15 beoordeling)

De evaluaties worden beheerd door E-net Business tools

Certification e-net

Bravo au service technique pour l'installa... bekijk meer Bravo au service technique pour l'installation des distributeurs dans notre école, tout s'est bien passé et les élèves sont ravis zie minder

Marie Christine

5/5

Merci à Cofeo pour ce dépannage rapide en ... bekijk meer Merci à Cofeo pour ce dépannage rapide en période de rush pour nous. Nous ne pensions plus pouvoir disposer de machine à café dans un délai si court. zie minder

Marc

5/5

J'ai en tous cas été très agréablement sur... bekijk meer J'ai en tous cas été très agréablement surprise par votre service après-vente. Vous avez été d'une efficacité et d'un professionnalisme impressionnant ! J'accorde déjà beaucoup d'importance au fait que vous proposez du café bio et Fairtrade (dans la vie de tous les jours j'essaie de ne boire que du café bio, connaissant les ravages écologiques que peuvent faire les plantations de café traditionnels). Je trouve votre initiative de café bio en machine géniale mais en plus de ça votre Service technique était au top. zie minder

Juliette

5/5

Ravi de l'installation et des distributeur... bekijk meer Ravi de l'installation et des distributeurs, nos collaborateurs sont enchantés zie minder

Bart

5/5

Een unieke ervaring

We doen er alles aan om u een veilige en persoonlijke navigatie te bieden. Hiervoor gebruiken wij cookies om u aanbiedingen te doen die zijn afgestemd op uw interessegebieden, om anoniem statistische gegevens te verzamelen en om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.