bedrijven met 50 tot 500 werknemers Genot op de werkvloer in België

Wat genot brengen aan al uw medewerkers en het grootste comfort aan de facility manager zijn onze twee prioriteiten bij Cofeo. Al meer dan 25 jaar ontwikkelen wij betrouwbare, innovatieve en veilige oplossingen voor de bedrijfswereld.

Verkoopautomaten voor bedrijven in België.

 • Innovatieve automaten.
 • Breed assortiment producten voor verkoopautomaten.
 • Telemetrie en beheer op afstand van uw verkoopautomaten.
vraag uw vrijblijvende offerte aan

Innovatie centraal in de Cofeo ervaring

Innovatie is een integraal onderdeel van onze missie, en wordt uitgevoerd in nauwe samenwerking met onze klanten, die ons continu informeren over mogelijke verbeteringen. Ons enthousiasme om naar onze klanten te luisteren en hen gepersonaliseerde, eventueel op maat gemaakte, oplossingen voor hun project aan te bieden is iedere dag weer onze drijfveer.

Voor de uitrusting van verkoopautomaten voor koffie, warme dranken, koude dranken of snacks of zelfs waterfonteinen, bieden wij een full service oplossing aan, die gemak voor de logistieke manager van de site combineert met eenvoud en maximale beschikbaarheid voor de gebruikers.

Met de full service oplossing kunt u zich volledig ontlasten van de logistieke opvolging van al uw verkoopautomaten, zonder enige basisinvestering.

Met onze innovatieve digitale telemetrie beheren wij uw hele vloot verkoopautomaten op afstand. We zijn in realtime op de hoogte van de optimale werking van elke machine, het aantal verkopen per product en de beschikbaarheid ervan.

Daarom weten we wat we moeten klaarmaken om te leveren voor elk van uw machines, voordat ze niet zonder voorraad komen te vallen, maar kunnen we ook de cashflow beheren, eenvoudige reparaties op afstand uitvoeren in geval van een kleine panne of binnen de 24 uur ter plaatse ingrijpen met de juiste apparatuur. Ook het onderhoud en de systematische reiniging van de automaten wordt door Cofeo verzorgd.

Een ruim assortiment gevarieerde producten voor uw verkoopautomaten in België

We maken er ook een erezaak van om een verscheidenheid aan producten aan te bieden die erkend zijn voor hun kwaliteit, zowel wat de koffie betreft als voor de frisdranken of snacks. Aangezien het welzijn van de medewerkers bij de meeste van onze klanten net als bij Cofeo centraal staat, hebben we ook een assortiment lokale, biologische en gezonde producten ontwikkeld om aan de groeiende vraag naar dit soort producten te voldoen.

Omdat comfort en een optimale gebruikerservaring voor uw medewerkers essentieel zijn, hebben we ook gevarieerde en moderne betaalmethoden ontwikkeld, die 100% integreerbaar zijn met uw interne systemen ((contactloze) bankkaarten, bedrijfsbadges, Cofeo-badges, mobiele applicatie van Cofeo).

Als u graag een echte ontspanningsruimte op de werkplek wilt creëren (koffiehoek, minimarkt, loungeruimte, enz.), analyseren we samen met u de doelstellingen van uw project om u te begeleiden bij de realisatie ervan.

Voor uw vergaderzalen of specifieke locaties bieden wij ook professionele koffiemachines die aangepast zijn aan het precieze verbruik.

Voordelen voor uw bedrijf en uw medewerkers

Wat zijn de voordelen voor uw bedrijf bij het kiezen voor een Cofeo-oplossing voor uw verkoopautomaten in België? Ontdek ze hieronder:

 • Geen initiële investering;
 • Geen opslag of logistiek beheer;
 • Ruime keuze aan kwaliteitsvolle en/of gezonde of biologische producten;
 • Onderhoud en reiniging verzorgd door Cofeo;
 • Maximale beschikbaarheid van de verkoopautomaten en de producten ;
 • Veilige en gemakkelijke betaling;
 • Oplossingen op maat voor specifieke toepassingen.

U hoeft dus helemaal niets te doen, Cofeo zorgt voor alles! U optimaliseert de tijd die u aan uw facility management-activiteit besteedt en u biedt uw medewerkers een flinke dosis genot en gezelligheid op hun werkplek!

Ontdek enkele beelden in bedrijven met 50 tot 200 werknemers

Zij schonken ons hun vertrouwen

 • Duo Catering
 • Infrabel
 • DSV
 • ARDO
 • UNILIN
 • LUTOSA
 • Odoo
 • Thalys
 • Facq
 • Ferrero
 • Carmeuse
 • STIB
 • Carrefour
 • Asco
 • Arcelor Mittal
25

JAREN ERVARING

1550

TEVREDEN KLANTEN

7

ACTIEVE EN RESPONSIEVE ADVISEURS

Laatste blogpost

Word lid van onze club

Wij nodigen u uit om lid te worden van onze privéclub om te kunnen genieten van nieuwigheden, exclusieve promoties of unieke kansen.

Het internationaal landnummer is verplicht. (bv.: +32(474)12-34-56)

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = verplicht veld)

De beoordelingen van onze klanten

4.75/5
(16 beoordeling)

De evaluaties worden beheerd door E-net Business tools

Certification e-net

Je suis un consommateur régulier du cappuc... bekijk meer Je suis un consommateur régulier du cappuccino noisette proposé par les distributeurs Cofeo, j'aimerais prolonger le plaisir à la maison. On veut la recette ! zie minder

Hugo

5/5

Bravo au service technique pour l'installa... bekijk meer Bravo au service technique pour l'installation des distributeurs dans notre école, tout s'est bien passé et les élèves sont ravis zie minder

Marie Christine

5/5

Merci à Cofeo pour ce dépannage rapide en ... bekijk meer Merci à Cofeo pour ce dépannage rapide en période de rush pour nous. Nous ne pensions plus pouvoir disposer de machine à café dans un délai si court. zie minder

Marc

5/5

J'ai en tous cas été très agréablement sur... bekijk meer J'ai en tous cas été très agréablement surprise par votre service après-vente. Vous avez été d'une efficacité et d'un professionnalisme impressionnant ! J'accorde déjà beaucoup d'importance au fait que vous proposez du café bio et Fairtrade (dans la vie de tous les jours j'essaie de ne boire que du café bio, connaissant les ravages écologiques que peuvent faire les plantations de café traditionnels). Je trouve votre initiative de café bio en machine géniale mais en plus de ça votre Service technique était au top. zie minder

Juliette

5/5

Een unieke ervaring

We doen er alles aan om u een veilige en persoonlijke navigatie te bieden. Hiervoor gebruiken wij cookies om u aanbiedingen te doen die zijn afgestemd op uw interessegebieden, om anoniem statistische gegevens te verzamelen en om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.