Gezondheidssector Verkoopautomaten voor ziekenhuizen en rusthuizen in België

Cofeo biedt op maat gemaakte verkoopautomaten voor ziekenhuizen en rusthuizen in België (koffie/warme dranken/koude dranken/snacks) net als drinkwaterfonteinen.

Verkoopautomaten voor de gezondheidssector in België

 • Oplossing op maat
 • Uitgebreid assortiment producten
 • U hoeft nergens voor te zorgen
Vraag uw vrijblijvend offerte aan

Cofeo, dé referentie wat betreft verkoopautomaten voor ziekenhuizen en rusthuizen

Cofeo is dé referentie op het gebied van advies en begeleiding voor ziekenhuizen en bejaardentehuizen in België die als project hebben om hun lokalen uit te rusten met koffiemachines, koffieautomaten, koude drankautomaten, snackautomaten en/of drinkwaterfonteinen.

Deze veeleisende sector doet al meer dan 25 jaar een beroep op onze expertise om wat genot voor het personeel naar de werkvloer te brengen, maar ook wat warmte en troost voor patiënten, bewoners en bezoekers.

Ons objectief in deze specifieke sector is om het leven van onze klanten gemakkelijker te maken door de volledige logistieke opvolging voor rekening van Cofeo te nemen en om een maximale veiligheid te garanderen wat betreft het gebruik van de machines.

Bij Cofeo hanteren we een verschillende aanpak voor het medisch korps, de professionals in de sector, de patiënten, de rusthuizen en de ziekenhuisbezoekers.

Verkoopautomaten voor bezoekers in Belgische ziekenhuizen

Voor ziekenhuisbezoekers bieden we gepersonaliseerde projecten met zelfs een full-service oplossing aan. Hierdoor hoeven ziekenhuizen zelf niets te doen wat het logistiek beheer van hun automaten betreft. Installatie, levering, bevoorrading, onderhoud, depannage, beheer van het muntsysteem… alles wordt verzorgd door Cofeo.

Deze full-service wordt mogelijk gemaakt dankzij onze digitale oplossing die op afstand wordt beheerd door onze teams van experts. Deze analyseren in real time de verschillende niveaus van de automaten, de verkoop, de werkingsstatus, de status van het muntsysteem, eventuele storingen... Alles wordt door het systeem zelf gedetecteerd en onze technische teams komen, indien nodig, binnen de 24 uur ter plaatse.

Op die manier kunnen we de perfecte werking van uw verkoopautomaten verzekeren (de meeste kleine storingen worden op afstand verholpen via het softwareprogramma) en zijn de verkoopautomaten altijd goed gevuld, dankzij een levering vóór een mogelijk tekort aan producten.

Wij staan aan uw zijde en adviseren u ook bij het kiezen van het juiste assortiment, net als voor het uitvoeren van specifieke projecten zoals het creëren van koffiecorners, minimarkten of zelfs voor de personalisering van ruimtes.

We bieden verschillende mogelijke veilige betaalmiddelen (muntsysteem opgevolgd door het computersysteem, (contactloze) betaling per bankkaart). Voor medewerkers is veilig betalen bovendien mogelijk via hun persoonlijke badge, via een Cofeo-badge, of via een applicatie op hun mobiele telefoon.

Ontdek enkele beelden in de gezondheidssector

Zij schonken ons hun vertrouwen

 • HELORA
 • CITADELLE HOPITAL
 • Epicura
 • CHU Ambroise Paré
 • Fagnes
 • CHU Charleroi
 • Jolimont
 • CHU van Luik
 • CHR
 • ZNA
 • CHC
 • Iris Sud
 • Silva
25

JAREN ERVARING

1550

TEVREDEN KLANTEN

7

ACTIEVE EN RESPONSIEVE ADVISEURS

Laatste blogpost

Word lid van onze club

Wij nodigen u uit om lid te worden van onze privéclub om te kunnen genieten van nieuwigheden, exclusieve promoties of unieke kansen.

Het internationaal landnummer is verplicht. (bv.: +32(474)12-34-56)

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = verplicht veld)

De beoordelingen van onze klanten

4.75/5
(16 beoordeling)

De evaluaties worden beheerd door E-net Business tools

Certification e-net

Je suis un consommateur régulier du cappuc... bekijk meer Je suis un consommateur régulier du cappuccino noisette proposé par les distributeurs Cofeo, j'aimerais prolonger le plaisir à la maison. On veut la recette ! zie minder

Hugo

5/5

Bravo au service technique pour l'installa... bekijk meer Bravo au service technique pour l'installation des distributeurs dans notre école, tout s'est bien passé et les élèves sont ravis zie minder

Marie Christine

5/5

Merci à Cofeo pour ce dépannage rapide en ... bekijk meer Merci à Cofeo pour ce dépannage rapide en période de rush pour nous. Nous ne pensions plus pouvoir disposer de machine à café dans un délai si court. zie minder

Marc

5/5

J'ai en tous cas été très agréablement sur... bekijk meer J'ai en tous cas été très agréablement surprise par votre service après-vente. Vous avez été d'une efficacité et d'un professionnalisme impressionnant ! J'accorde déjà beaucoup d'importance au fait que vous proposez du café bio et Fairtrade (dans la vie de tous les jours j'essaie de ne boire que du café bio, connaissant les ravages écologiques que peuvent faire les plantations de café traditionnels). Je trouve votre initiative de café bio en machine géniale mais en plus de ça votre Service technique était au top. zie minder

Juliette

5/5

Een unieke ervaring

We doen er alles aan om u een veilige en persoonlijke navigatie te bieden. Hiervoor gebruiken wij cookies om u aanbiedingen te doen die zijn afgestemd op uw interessegebieden, om anoniem statistische gegevens te verzamelen en om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.