Bedrijven met meer dan 500 werknemers Genot op de werkvloer in België

Wat genot brengen aan al uw medewerkers en het grootste comfort aan de facility manager zijn onze twee prioriteiten bij Cofeo. Al meer dan 25 jaar ontwikkelen wij betrouwbare, innovatieve en veilige oplossingen voor de bedrijfswereld.

Verkoopautomaten voor bedrijven in België.

 • Innovatieve automaten.
 • Breed assortiment producten voor verkoopautomaten.
 • Telemetrie en beheer op afstand van uw verkoopautomaten.
vraag uw vrijblijvende offerte aan

Innovatie in het hart van de Cofeo-ervaring

Innovatie is de kern van onze missie bij Cofeo en we ontwikkelen deze in nauwe samenwerking met onze klanten. Hun voortdurende feedback leidt ons naar voortdurende verbetering. Onze toewijding om goed naar onze klanten te luisteren en hen oplossingen op maat voor hun projecten te bieden, drijft ons elke dag.

Als het gaat om het uitrusten van verkoopautomaten voor koffie, warme dranken, koude dranken, snacks of waterfonteinen, bieden we een full-service oplossing die gemoedsrust garandeert voor logistieke managers op locatie, evenals eenvoud en maximale beschikbaarheid voor gebruikers.

Deze full-service oplossing bevrijdt u volledig van de logistiek van al uw verkoopautomaten, zonder enige initiële investering.

Met onze innovatieve digitale telemetrieoplossing kunt u al uw verkoopautomaten op afstand beheren. We ontvangen realtime informatie over de optimale werking van elke machine, de verkoop per product en de beschikbaarheid van artikelen.

Dit maakt het gemakkelijk om leveringen voor elk van uw automaten te plannen voordat ze zonder voorraad komen te zitten, de cashflow te beheren, eenvoudige probleemoplossing op afstand uit te voeren in geval van een klein probleem, of binnen 24 uur ter plaatse in te grijpen met de juiste apparatuur. Cofeo zorgt ook voor het regelmatige onderhoud en de reiniging van de dispensers.

Een ruim assortiment gevarieerde producten voor uw verkoopautomaten in België

We maken er ook een punt van om een brede selectie kwaliteitsproducten voor koffie, koude dranken en snacks aan te bieden. We zijn ons ervan bewust dat het welzijn van de werknemers een prioriteit is voor de meeste van onze klanten, en ook bij Cofeo, en daarom hebben we een assortiment lokale, biologische en gezonde producten ontwikkeld om aan de groeiende vraag te voldoen.

Omdat gemak en een optimale gebruikerservaring voor uw medewerkers essentieel zijn, hebben we ook verschillende moderne betaaloplossingen ontwikkeld die 100% integreren met uw interne systemen (contact- of contactloze bankkaarten, bedrijfsbadges gekoppeld aan uw systeem of Cofeo-badges, mobiele applicatie van Cofeo).

Als u graag een echte ontspanningsruimte op de werkplek wilt creëren (koffiehoek, minimarkt, loungeruimte, enz.), analyseren we samen met u de doelstellingen van uw project om u te begeleiden bij de realisatie ervan.

Voor uw vergaderzalen of andere specifieke ruimtes bieden we ook professionele koffiemachines die geschikt zijn voor intensief gebruik.

Voordelen voor uw bedrijf en uw medewerkers

Wat zijn de voordelen voor uw bedrijf bij het kiezen voor een Cofeo-oplossing voor uw verkoopautomaten in België? Ontdek ze hieronder:

 • Geen initiële investering;
 • Geen opslag of logistiek beheer;
 • Ruime keuze aan kwaliteitsvolle en/of gezonde of biologische producten;
 • Onderhoud en reiniging verzorgd door Cofeo;
 • Maximale beschikbaarheid van de verkoopautomaten en de producten ;
 • Veilige en gemakkelijke betaling;
 • Oplossingen op maat voor specifieke toepassingen.

U hoeft dus helemaal niets te doen, Cofeo zorgt voor alles! U optimaliseert de tijd die u aan uw facility management-activiteit besteedt en u biedt uw medewerkers een flinke dosis genot en gezelligheid op hun werkplek!

Ontdek enkele beelden in bedrijven van meer dan 500 werknemers

Zij schonken ons hun vertrouwen

 • Duo Catering
 • Carrefour
 • STIB
 • Facq
 • Ferrero
 • Thalys
 • Infrabel
 • Arcelor Mittal
 • Carmeuse
 • Asco
 • LUTOSA
 • UNILIN
 • ARDO
 • DSV
 • Odoo
25

JAREN ERVARING

1550

TEVREDEN KLANTEN

7

ACTIEVE EN RESPONSIEVE ADVISEURS

Laatste blogpost

Word lid van onze club

Wij nodigen u uit om lid te worden van onze privéclub om te kunnen genieten van nieuwigheden, exclusieve promoties of unieke kansen.

Het internationaal landnummer is verplicht. (bv.: +32(474)12-34-56)

Door het coderen van de gegevens en het verzenden van dit formulier erkent de klant kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden van de website en de bescherming van de persoonlijke gegevens en deze te hebben aanvaard.

(* = verplicht veld)

De beoordelingen van onze klanten

4.75/5
(16 beoordeling)

De evaluaties worden beheerd door E-net Business tools

Certification e-net

Je suis un consommateur régulier du cappuc... bekijk meer Je suis un consommateur régulier du cappuccino noisette proposé par les distributeurs Cofeo, j'aimerais prolonger le plaisir à la maison. On veut la recette ! zie minder

Hugo

5/5

Bravo au service technique pour l'installa... bekijk meer Bravo au service technique pour l'installation des distributeurs dans notre école, tout s'est bien passé et les élèves sont ravis zie minder

Marie Christine

5/5

Merci à Cofeo pour ce dépannage rapide en ... bekijk meer Merci à Cofeo pour ce dépannage rapide en période de rush pour nous. Nous ne pensions plus pouvoir disposer de machine à café dans un délai si court. zie minder

Marc

5/5

J'ai en tous cas été très agréablement sur... bekijk meer J'ai en tous cas été très agréablement surprise par votre service après-vente. Vous avez été d'une efficacité et d'un professionnalisme impressionnant ! J'accorde déjà beaucoup d'importance au fait que vous proposez du café bio et Fairtrade (dans la vie de tous les jours j'essaie de ne boire que du café bio, connaissant les ravages écologiques que peuvent faire les plantations de café traditionnels). Je trouve votre initiative de café bio en machine géniale mais en plus de ça votre Service technique était au top. zie minder

Juliette

5/5

Een unieke ervaring

We doen er alles aan om u een veilige en persoonlijke navigatie te bieden. Hiervoor gebruiken wij cookies om u aanbiedingen te doen die zijn afgestemd op uw interessegebieden, om anoniem statistische gegevens te verzamelen en om uw bezoek zo aangenaam mogelijk te maken.