+32 (0)81 46 81 50 +32 (0)81 46 81 50 Rue de l'innovation 20
5020 Suarlée

Het concept

Full service

Met ons Full Service concept hoeft u nergens naar om te kijken, onze medewerkers staan ervoor in.  Wij stellen u de automaten met warme dranken, koude dranken of snacks ter beschikking. We komen geregeld langs om de automaten aan te vullen en te onderhouden. De producten worden aangevuld in functie van het afnamedebiet. Dat volgen we op met behulp van het computergestuurde telemetriesysteem, dat ons in real time de geconsumeerde producten meedeelt.

Naast het vullen en onderhouden van de automaten, staan onze medewerkers ook in voor het beheer van de muntlades, waarbij u een oogje in het zeil kan houden als u dat wilt.

Vraag om informatieBestel online

Logischerwijs moeten de automaten geplaatst worden op een doorgangsroute en worden ze ter beschikking gesteld op voorwaarde dat het gebruik voldoende hoog is voor de winstgevendheid van het concept.

Onze automaten zijn degelijk, vriendelijk in gebruik en onderhoud, zien er modern en professioneel uit en kunnen, bovenal, op maat ingesteld worden. De recepten van de warme dranken kunnen aan ieders smaak worden aangepast, terwijl de regelmatigheid van voorraad en smaak gegarandeerd blijft. Deze specifieke instellingen zijn beschermd.

Eventuele technische herstellingen gebeuren over het algemeen binnen 24 uur na uw oproep.

Andere voordelen:

  • Geen investering.
  • Geen voorraadbeheer.
  • Geen tijdverlies.
  • Technische dienst en herstellingen bij vandalisme inbegrepen.
  • Bepaling van de prijzenpolitiek in onderling overleg.