+32 (0)81 46 81 50 +32 (0)81 46 81 50 Rue de l'innovation 20
5020 Suarlée

Automaten Cofeo Services heeft een uitgebreid assortiment van automaten.

Ons assortiment van automaten

Cofeo Services heeft de oplossing die u zoekt, met een compleet gamma automaten voor warme dranken, koude dranken en snacks. U heeft de keuze uit verschillende formules: de automaten worden verkocht, geleased of ter beschikking gesteld met een Full Service pakket, waarbij wij het beheer in handen nemen en u nergens naar om hoeft te kijken. Onze merchandisers vullen de automaat aan en staan overal voor in; het enige wat u hoeft te doen, is genieten van uw koffiepauzes.

Neem contact met ons op. Wij helpen u de keuze te maken, die het beste aan uw behoeften beantwoordt.

Vraag om informatieAanvraag catalogus van de automaten

In een constant streven naar de beste service, is Cofeo altijd op zoek naar de beste oplossingen.

We bieden u de mogelijkheid "Cashless" te betalen met behulp van een elektronische betaalsleutel, badge of andere betaalmethode met een kaart. De systemen met elektronische sleutels en badges vergemakkelijken het beheer van de gekozen producten. Zo kunnen we aan individuele badges een aantal gratis consumpties per dag toekennen. Ze kunnen ook het bedrag van de ingeworpen munten onthouden, en worden dus een elektronische portefeuille. Een derde voordeel van de betaalsleutels is, dat er waar nodig een korting kan worden toegekend aan de houders. Het betaalde bedrag kan bijgevolg lager zijn dan de aangekondigde prijs voor een geconsumeerd artikel.

Bovendien zijn onze automaten uitgerust met een telemetriesysteem, waarmee we in real time de consumpties, ontbrekende producten, defecten en andere parameters van een automaat ter plaatse kunnen volgen. Dat betekent een ware REVOLUTIE voor u: u kunt razendsnel over statistieken per locatie en per automaat beschikken, de technische dienst evalueren, enz. De voordelen zijn talrijk en veelzijdig.